Szerző

Zigány Árpád

költő, író, újságíró és műfordító

1865. október 27. — 1936. november 27.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1701 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. március 23.

Megosztás

Címkék

Zigány Árpád

A tudós kutya

Lábra állok, tánczot járok,
én a tudós kutya vagyok:
Bukfenczezem, fittyet hányok,
lovaglok, ha akarok;
Szörnyű nagy a tudományom,
írni, olvasni tudok,
Bicziklizem, eszem, iszom,
a létrán is fölfutok.

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!