Szerző
Endrődi Sándor

Endrődi Sándor

költő és író

1850. január 16. — 1920. november 7.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1550 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. március 22.

Megosztás

Címkék

Endrődi Sándor

A pályafutás...

A pályafutás immár véget ért,
Kilobogta magát a lelkem.
Napom tűnőben, fáradt is vagyok,
Ideje lesz hát megpihennem.

Csak tavasz jöttén zsongat még a vágy,
Szívem fölreszket, könnyben ázik, -
Mint megmozdul az ó-bor is, mikor
Odakünn a szőlő virágzik...

Endrődi Sándor aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!