Szerző
Sárosi Gyula

Sárosi Gyula

teljes nevén Pókai Sárosi Gyula Lajos, költő

1816. február 12. — 1861. november 16.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1894 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. március 20.

Megosztás

Címkék
Kedvencnek jelölte

Sárosi Gyula

Megénekeltelek

Megénekeltelek,
Rövid tavasz -
Öröknek hittelek,
S te nem vagy az!

De hajh! örök leend
A fájdalom,
Melyet letüntödön
Zeng bús dalom!

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!