Szerző
Lauka Gusztáv

Lauka Gusztáv

író és megyei levéltáros

1818. július 20. — 1902. augusztus 23.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1103 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. március 20.

Megosztás

Címkék

Lauka Gusztáv

Az álszinü

Nagy megalázással szóll hozzád 's mézes ajakkal,
Azt vélnéd hogy az ég angyala szóllna veled.
Úgyvan - ez angyali arcz melly mintegy látszik imádni,
Lelkével mar - 's sző ellened ördögi cselt.

Lauka Gusztáv aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!