Szerző

Sáfáry László

költő

1910. november 16. — 1943. január

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1020 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. március 18.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Sáfáry László

Alkonyatkor

Nappal az égről bő zuhatagban ömlik a fény.
Éjjel a hold és emberi lámpa versenyzik.
Alkonyatkor két szemed világít!

1930.

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!