Szerző
Lauka Gusztáv

Lauka Gusztáv

író és megyei levéltáros

1818. július 20. — 1902. augusztus 23.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1633 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. március 17.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Lauka Gusztáv

Caricatura

Fejed nagy, szemed nagy,
Lábod picziny,
Orrod kicsiny,
Oh he furcsa vagy.

A' derekad girbe, görbe,
Azért estél a’ gödörbe.
De im a’ vihar megered,
’S kirepült a’ füled veled.

Lauka Gusztáv aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!