Szerző

Sáfáry László

költő

1910. november 16. — 1943. január

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 2139 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. március 15.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Kedvencnek jelölte

Sáfáry László

Való és álom

Való és álom, ebből áll az élet,
Csak valónak élj, hogy megküzdj vele,
Álomnak ha hiszel, valóra éledsz,
S elsodor az élet förgeteg - szele.
Tovaragad földi sorspályádon,
S elhagy az élet, miként az álom.

1926. június

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!