Szerző
Madách Imre

Madách Imre

magyar költő, író, ügyvéd és politikus

1823. január 20. — 1864. október 5.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 2572 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. március 15.

Megosztás

Címkék
Kedvencnek jelölte

Madách Imre

A szabadságháború

Mint villámlás valál, fényes, rövid.
Nem tudni honnan, nem tudni hová,
Azt sem tudnók, voltál-e igazán?
Ha a rom, mit hagyál, nem mondaná.

Madách Imre aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!