Szerző
Salamon Ernő

Salamon Ernő

költő és újságíró

1912. május 15. — 1943. február 27.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1092 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. március 11.

Megosztás

Címkék

Salamon Ernő

Koratavaszi dal

A tavasz nálunk
azt jelenti,
hogy a szemre piszkos
láz megyen ki.
A régi télről nem
maradt szén,
mint a köpés,
oly kék a napfény.

1934.

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!