Szerző
Vers

A verset eddig 981 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. március 11.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Vöröss Lajos

Pásztori gond

Hogy Doritza nem szeret,
Tsak azt bánom mindég.
Szóljak eggyet, 's bár ezeret;
Szivem lássa mint ég,
Még is rajta gondomnak:
Nem látom sikerét,
Mely neveli bajomnak
Szívemen a' terhét.

Érzékeny versek c. kötet, Pest, 1817.

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!