Szerző
Baróti Szabó Dávid

Baróti Szabó Dávid

költő, nyelvújító, pap és tanár

1739. április 10. — 1819. november 22.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1958 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. március 3.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Baróti Szabó Dávid

Hegedű

Éltem az erdőben; éltemből fejsze kifosztott:
Élvén néma valék, szólok halálom után.

Baróti Szabó Dávid aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!