Szerző
Kazinczy Ferenc

Kazinczy Ferenc

író, költő, a nyelvújítás vezéralakja

1759. október 27. — 1831. augusztus 23.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 15998 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. március 3.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Kedvencnek jelölték (4)

Kazinczy Ferenc

A nagy titok

Jót s jól! Ebben áll a nagy titok. Ezt ha nem érted,
Szánts és vess, s hagyjad másnak az áldozatot.

Kazinczy Ferenc aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!