Szerző
Gárdonyi Géza

Gárdonyi Géza

eredeti nevén Ziegler Géza, író, költő, újságíró, pedagógus, a Magyar Tudományos Akadémia tiszteleti tagja

1863. augusztus 3. — 1922. október 30.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 3489 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2013. december 20.

Megosztás

Címkék
Kedvencnek jelölte

Gárdonyi Géza

Sors

Év év után nagy tengerbe hullt
amelynek neve Fekete mult,
Az élet útja egyre rövidül
Járok rajt búsan, egyedül.
Ma még a sors kisér virágos ággal
holnap talán már halotti fáklyával.

1922.

Gárdonyi Géza aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!