Szerző
Pósa Lajos

Pósa Lajos

költő, dalszerző és újságíró, a magyar gyermekirodalom klasszikusa

1850. április 9. — 1914. július 9.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1058 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2013. december 6.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Kedvencnek jelölte

Pósa Lajos

Mit integetsz a kendőddel!

Mit integetsz a kendőddel!
Tán beszélsz a szeretőddel?
Velem is igy beszélgettél,
Nekem is igy integettél.

Még csak egyet kérek tőled:
Addsza ide a kendődet!
Letörlöm a könnyem vele,
Visszaadom: ugy ints vele!

Pósa Lajos aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!