Szerző
Pósa Lajos

Pósa Lajos

költő, dalszerző és újságíró, a magyar gyermekirodalom klasszikusa

1850. április 9. — 1914. július 9.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1166 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2013. november 22.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Kedvencnek jelölte

Pósa Lajos

Levél a virágon, virág dalos ágon...

Levél a virágon, virág dalos ágon...
Csüggött az én szám is a te csókos szádon.

Levél a virágtól, virág dalos ágtól...
Megvált az én szám is a te csókos szádtól.

Pósa Lajos aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!