Szerző
Pósa Lajos

Pósa Lajos

költő, dalszerző és újságíró, a magyar gyermekirodalom klasszikusa

1850. április 9. — 1914. július 9.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1108 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2013. október 17.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Kedvencnek jelölték (2)

Pósa Lajos

Az én bánatomat

Az én bánatomat
Sötét holló hozta,
Éjnek éjszakáján
Egy kis leány fonta.

Meg is szőtte sűrű,
Fekete fátyollá,
Könyben úszó szemem
Gyöngyöket hullat rá.

Pósa Lajos aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!


meszaroslajos60

2013. október 21. 20:21

Nagyon szép.

dvihallyne45

2013. október 20. 18:06

Gyönyörű!!