Szerző
Virág Benedek

Virág Benedek

eredeti nevén Virág Ádám Ignác, költő és műfordító

1752. — 1830. január 25.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 2470 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2013. szeptember 22.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Virág Benedek

Az örömhez

Oh! csak tetőled függ, öröm!
Boldog óránk.
De, fájdalom! jősz, és megint
Útnak indúlsz.
Olyan kicsiny vagy, és rövid
Mint ez ének.

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!