Szerző
Virág Benedek

Virág Benedek

eredeti nevén Virág Ádám Ignác, költő és műfordító

1752. — 1830. január 25.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1460 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2013. szeptember 10.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Virág Benedek

Gyászkalapos

Meghalt édes anyád; kalapodnak gyásza jelenti
S nem más: szívednél a kalapod szomorúbb.

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!