Szerző
Vitkovics Mihály

Vitkovics Mihály

magyarországi szerb költő és műfordító

1778. augusztus 25. — 1829. szeptember 9.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1206 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2013. június 6.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Kedvencnek jelölték (2)

Vitkovics Mihály

Az olvasóhoz

Kis könyvem, ha unalmat okoz, tedd félre. Kevésben
Telni fog az néked. Még kevesebbe nekem.

Vitkovics Mihály aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!