Szerző
Dsida Jenő

Dsida Jenő

erdélyi magyar költő

1907. május 17. — 1938. június 7.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 2264 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2013. április 10.

Megosztás

Címkék
Kedvencnek jelölték (2)

Dsida Jenő

Az óra nagyon halkan...

Az óra nagyon halkan
tizenegyet üt,
az ünnep édes csöndje
szívemre feküdt.

Dsida Jenő aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!