Szerző
Juhász Gyula

Juhász Gyula

a 20. század első felében Magyarország egyik legelismertebb költője

1883. április 4. — 1937. április 6.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 6259 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2013. április 9.

Megosztás

Címkék
Kedvencnek jelölték (5)

Juhász Gyula

Első szerelem

Egész szerelmem annyi volt csak:
Hogy láttalak, szemedbe néztem,
Egy mosolygásod volt csak minden,
De nekem elég volt egészen.

És én úgy őrzöm e mosolygást,
Miként a napsugárt a tenger,
Elrejtve mélyen, szomorúan
És - végtelen nagy szerelemmel.

Juhász Gyula aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!


dvihallyne45

2013. április 9. 09:37

Nagyon tetszett!