Szerző
Juhász Gyula

Juhász Gyula

a 20. század első felében Magyarország egyik legelismertebb költője

1883. április 4. — 1937. április 6.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1538 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2013. április 5.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Juhász Gyula

Japános vers a gyermekről

Nem tudhatod, melyik bölcsőben alszik
A nagy, a bölcs, a szent, kit vár e föld,
Kinek szava majd egy világra hallik
S ki egykor millió vágyat betölt!

Juhász Gyula aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!