Szerző
Ady Endre

Ady Endre

teljes nevén Ady András Endre, költő és újságíró

1877. november 22. — 1919. január 27.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 2149 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2013. január 19.

Megosztás

Címkék
Kedvencnek jelölték (2)

Ady Endre

Az őszi lárma

Hallottátok már?
Ősszel, amikor kavarog a köd,
Az éjszakában valaki nyöszörög.

Valami dobban.
Valaki minden jajt összelopott,
Valaki korhadt, vén deszkákon kopog.

Egy régi ember.
Míg élt, sohse volt csillag az egén
S most vágyna egy kicsit szétnézni szegény.

Ady Endre aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!