Szerző

Szilágyi László

leginkább operettszövegkönyveiről híres író, költő és újságíró

1898. október 2. — 1942. szeptember 6.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 3901 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2013. január 1.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Kedvencnek jelölte

Szilágyi László

János legyen fenn a János hegyen

János legyen fenn a János-hegyen,
Estére odavárom.
János nekem nehogy álmos legyen,
Mert én azt ki nem állom!
Jaj, Jani, szeretném hallani,
Szerelmet vallani,
Csak ez a kívánságom!
János legyen fenn a János-hegyen
Estére odavárom.

Jaj, Jani, szeretném hallani,
Szerelmet vallani,
Csak ez a kívánságom!
János legyen fenn a János-hegyen
Estére odavárom.

dalszöveg Eisemann Mihály zenéjére

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!