Szerző
Arany János

Arany János

magyar költő, a Magyar Tudományos Akadémia főtitkára

1817. március 2. — 1882. október 22.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1969 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2012. december 17.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Kedvencnek jelölte

Arany János

Otium

Hiszen daloltam már is
Untig eleget,
Az énekes madár is
Magvat szedeget.

1879.

Arany János aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!