Szerző

Zigány Árpád

költő, író, újságíró és műfordító

1865. október 27. — 1936. november 27.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 2175 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. július 26.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Zigány Árpád

Czini, czini, kis kutyuskám

- Czini, czini, kis kutyuskám,
néked muzsikálok:
Mondd meg hamar a nótádat,
melyiket kivánod?...
Édes apa itt feledte
a hegedüt nékem: -
Nosza, mondd meg a nótádat,
elhuzom ám szépen! -
De Bodrinak a muzsika
sehogy sincs kedvére:
Torkaszakadtából vonít
kínos keservébe.

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!