Szerző

Zigány Árpád

költő, író, újságíró és műfordító

1865. október 27. — 1936. november 27.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 2179 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. július 23.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Zigány Árpád

Pille, pille, szállj le rám

Pille, pille szállj le rám,
Nem bántlak én, igazán;
Édes mézzel etetlek,
Tiszta szívből szeretlek;
Kis kertembe kiviszlek,
Rózsaágra leteszlek,
Vízzel is megitatlak,
Bizony nem koplaltatlak.

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!