Szerző

Zigány Árpád

költő, író, újságíró és műfordító

1865. október 27. — 1936. november 27.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 2103 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. július 21.

Megosztás

Címkék

Zigány Árpád

Öt kis testvér

Öt kis testvér a nyáron
kilovagolt szamáron;
Egyik ráült, más vezette,
ám a szamár csak megállt:
Úgy látszik, hogy ez a szerep
a csacsinak derogált.

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!