Szerző

Bálintffy Etelka

teljes nevén Rózsaági Antalné Bálintffy Etelka, művésznevén Hajnalka, pesti költőnő

1844. március 24. — 1906. január 28.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 23523 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2008. április 16.

Megosztás

Címkék
Kedvencnek jelölték (47)

Bálintffy Etelka

Az én szerelmem...

Az én szerelmem nem viharzó tenger,
Nem hajtja szenvedély.
Az én szerelmem nyugodt tónak képe
Oly csöndes, tiszta, mély.

Az én szerelmem nem az égető nap,
Melytől meggyúl a lég...
Az én szerelmem igaz, szent, magasztos
S örök, miként az ég!

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!


rozakovacsne

2015. április 15. 06:54

Szépséges a vers.Gatulálok a vers elmondásáért is.♥

kovacs_hajnal

2011. augusztus 4. 20:31

nagyon szep vers