Szerző

Sáfáry László

költő

1910. november 16. — 1943. január

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1400 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. július 8.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Sáfáry László

Háború

A vén fenyő a kis fiának
múlt viharról reszketőn mesél.
Az évek sodra ellenállhatatlan,
tavasz feszíti bátor izmomat.
Erő, ma himnuszt indítok feléd!
A sarki koldus csonka karral kéreget.

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!