Szerző
Benedek Elek

Benedek Elek

író, újságíró és költő

1859. szeptember 30. — 1929. augusztus 17.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 2089 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. június 14.

Megosztás

Címkék
Kedvencnek jelölte

Benedek Elek

Imádságok

Kezem imára kulcsolom
És Tehozzád fohászkodom
Én Istenem!
Ó, hallgasd meg az imámat,
Édes apámat s anyámat
Tartsd meg nekem! Ámen.

Köszönöm, mi jót ma adtál,
Hogy eddig is megtartottál!
Tartsd meg, Uram, ezután is,
Tartsd meg apám és anyám is,
Nagyszülőket, testvéreket,
S mind, akiket én szeretek. Ámen.

Benedek Elek aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!