Szerző
Sárosi Árpád

Sárosi Árpád

rend­őr­ka­pi­tá­ny, költő és színműíró

1864. június 16. — 1930. április 18.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 2552 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. május 20.

Megosztás

Címkék

Sárosi Árpád

Csoda

Szivemben: angyalok kara.
Dalol, a szerelem dala.
Sokáig vártam e csodát,
Egy élten át...

Az égi csillag elvezet,
Elérni: egy fehér kezet,
Mely hí egy egész élten át,
Hogy üdvöt ád.

Megyek, követlek csillagom,
Megálmodott, bús utakon,
- Ha szivemet is zuzom szét:
Csókolni kis kezét.

Sárosi Árpád aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!