Szerző
Ady Endre

Ady Endre

teljes nevén Ady András Endre, költő és újságíró

1877. november 22. — 1919. január 27.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1990 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. május 17.

Megosztás

Címkék
Kedvencnek jelölte

Ady Endre

Gonoszak a halottak

Bomló halottat ölnek,
Akik engem gyülölnek.

Nem tudok térdre hullni,
Nem tudok megjavulni.

Nem tetszem semmiképpen?
Földeljenek el szépen.

Én már régen nem élek,
Ravatalról beszélek.

Hangom halotti, tompa,
Tegyenek a síromba.

Gonoszak a halottak,
Gonoszak a halottak.

Ady Endre aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!