Szerző

Sáfáry László

költő

1910. november 16. — 1943. január

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1659 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. április 30.

Megosztás

Címkék

Sáfáry László

Elégia

Az emberek véletlennek hívják
a sorsok kis muszáját.
Én tudom,
jöttél s már nem vagy itt,
mert vitt a sorsok áradása.
Tegnap rózsás alkonyatnak vonóztak a tücskök,
mint sok nyári esten át...
Mikor volt?
Mindegy, nem tudom.
A nyár összeforraszt évet, napot, perceket.

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!