Szerző

Morócz Jenő

nyomdász, író és költő

1868. augusztus 24. — 1919. március

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1405 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. április 24.

Megosztás

Címkék
Kedvencnek jelölte

Morócz Jenő

Jövend-e nap?

Jövend-e nap, mely porba dönti.
A bűnt, e sújtó nagy tehert?
S az igazság helyébe tér-e?
Mely oly sokáig lent hevert.

Kétlem nagyon. Ily szép időkre
Gondolni többé nem merek.
Sok minden másként lenne akkor,
Ha nem volnának emberek.

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!