Szerző
Salamon Ernő

Salamon Ernő

költő és újságíró

1912. május 15. — 1943. február 27.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1651 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. április 4.

Megosztás

Címkék
Kedvencnek jelölte

Salamon Ernő

Vihar

Merthogy használtak engem
és elvették az ingem
s hogy a fogukra vettek
megrágtak és kiköptek
s hogy lisztem is nekik kell
s most maratnak ebükkel
s mert szemem odaadnám
úgy enném, úgy ihatnám

bőgő viharnak állok,
hogy megrontsam az álmuk.

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!