Szerző

Molnár János

költő, természettudományos író, jezsuita áldozópap és tanár

1728. június 13. — 1804. február 15.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1521 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. április 1.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Molnár János

Babilon városáról

Vessetek erre szemet nagy pajkos városok! Ímé
A nagy vétkek után nagy sírba temettetik a vár.

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!