Szerző
Salamon Ernő

Salamon Ernő

költő és újságíró

1912. május 15. — 1943. február 27.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 816 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. március 28.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Salamon Ernő

Kitelt időmnél

Siess, hogy megsirassál,
kendős mellednek használ,
hajnalig kiteríttess,
a rögömig kivittess
és gyűjts valami jelt,
hogy elsötétedésemet megünnepeld.

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!