Szerző

Sükei Károly

költő, újságíró, műfordító, a márciusi ifjak egyike

1823. szeptember 16. — 1854. január 18.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1718 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. március 25.

Megosztás

Címkék

Sükei Károly

Ágról ágra...

Ágról ágra száll a' méhe,
Mindenütt mézet keres...
Gyönyörü szép kis virágom!
Tied vagyok, csak szeress.

Ágről ágra száll a' méhe -
Megmaradok teveled...
Édes vagy... megédesitesz
Örökre egy életet.

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!