Szerző

Sükei Károly

költő, újságíró, műfordító, a márciusi ifjak egyike

1823. szeptember 16. — 1854. január 18.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 3270 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. március 25.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Kedvencnek jelölte

Sükei Károly

Midőn együtt vagyunk...

Midőn együtt vagyunk
Nem tudunk beszélni;
Szemeinkben látjuk
Lelkeinket élni.

Szivünk titkos vágya
Összetalálkozik:
Mint két bolygó szellem,
Kik egymást keresik,

'S megtalálva egymást,
Átfolynak egymásba, -
'S szótalan röpülnek
Boldogabb hazába.

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!