Szerző
Petrőczy Kata Szidónia

Petrőczy Kata Szidónia

a magyar barokk első ismert költőnője

1659. — 1708. október 21.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1480 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. március 23.

Megosztás

Címkék

Petrőczy Kata Szidónia

Vers

Könjebséget érzek szörnyű gjötrölembe
Az egj vigasztalás elbágjat szívembe
Hogy már nem sokáig leszek ez életbe
Csendes halál után örvendezek menybe.

Amen.

Petrőczy Kata Szidónia aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!