Szerző
Somlyó Zoltán

Somlyó Zoltán

születési nevén Schwartz Zoltán, költő, újságíró és műfordító

1882. június 22. — 1937. január 7.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1758 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. március 22.

Megosztás

Címkék
Kedvencnek jelölték (3)

Somlyó Zoltán

Csak te tudod

Kérdezni jó. Felelni rossz.
Van szó, mely vérig ostoroz.

Hallgatni szent és várni vér.
Mert az lesz vesztes, aki kér.

Elmenni büszkén oly nehéz!
Ki megáll csöndben, az merész!

Ki nyugtot ád, csak az nyugodt!
Hogy merre menj?...
Csak te tudod!

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!