Szerző
Vers

A verset eddig 1281 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. március 13.

Megosztás

Címkék

Vöröss Lajos

Hazamenetel

Készen vagy már kotsis - oh de ti tselédek!
Kiket mint hű gazda iparodva véddek,
Szorgossak legyetek minden dolgotokban,
Mert egy jó Barátot leltek Uratokban.
Elmegyek most, hanem munkássak legyetek,
Dologhoz lássatok, az Isten veletek.

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!