Szerző

Ungvárnémeti Tóth László

magyar költő

1788. február 17. — 1820. augusztus 31.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1447 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2013. június 29.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Kedvencnek jelölte

Ungvárnémeti Tóth László

Az ember alkatja

Önts az agyagra savanyt, kirepűl a szénszesz az égbe,
S más újabb testté változik a kis agyag.
Rontsd le por-alkatomat, béomlik lelkem az égbe,
S más újabb, testté változik a kis agyag.

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!