Szerző
Ady Endre

Ady Endre

teljes nevén Ady András Endre, költő és újságíró

1877. november 22. — 1919. január 27.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 4827 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2013. március 8.

Megosztás

Címkék
Kedvencnek jelölték (12)

Ady Endre

A kék tenger partján

Ahol mások élnek, szeretnek,
Én eljöttem ide betegnek,
Csókot temetni, álmot dobni,
Nyugodt partokon nem nyugodni.

Mindig a holnapra mosolygok,
Elvágyom onnan, ahol bolygok,
Úgy vágytam ide s most már szállnék.
Óh, én bolond, bús, beteg árnyék.

Ady Endre aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!