Szerző
József Attila

József Attila

költő

1905. április 11. — 1937. december 3.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 31164 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2013. január 9.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Kedvencnek jelölték (33)

József Attila

Az én szivem

Az én szivem sokat csatangolt,
de most már okul és tanul.
Aki halandó, csak halandót
szerethet halhatatlanul.

töredék

József Attila aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!


Paladin1992

2014. július 20. 15:29

@43Valeria: Inkább halhatatlanul! ;-)

43Valeria

2013. január 20. 16:29

Igen, aki halandó, halandót szerethet hallhatalanul!
Nemesné